zondag 24 maart 2013

Wandelen in boomtoppen (AZZA Imagine)

Mijn vriendin Diane stuurt regelmatig foto's zodat ik kan meegenieten van de avonturen van haar en haar tweeling. Hier wandelen ze in de boomtoppen. Mij lijkt het eng, dus ik hou het liever bij scrappen en heb het AZZA sjabloon Imagine gebruikt en daarbij stempels die geƫmbost zijn met wow poeder.

vrijdag 22 maart 2013

Brent (AZZA Barroque)

Dit ondeugende jochie is het schattige zoontje van mijn vriendin Natacha. Het sjabloon Barroque van Azza leende zich ideaal om deze foto's in een mooie compositie te plaatsen. Zijn naam mocht niet ontbreken en natuurlijk het touwsjabloon gebruikte ik om er een geheel van te maken, die kabel komt ook in zijn dekentje terug.

woensdag 20 maart 2013

Space shuttle (AZZA Chante)

Deze mooie foto's van de Space shuttle die naar het museum werd gebracht, vormden de basis voor mijn scrap vandaag. Mijn vriendin Diane woont met haar gezin in Amerika en heeft dit dus met eigen ogen kunnen aanschouwen. Dit moet fenomenaal zijn. Zij heeft mij laten meegenieten door mij deze foto's toe te sturen. Ik heb het sjabloon van AZZA Chante gebruikt. Ik heb wel buiten het sjabloon gewerkt waar het nodig was. Wat witte inkt en een paar kleine accentjes maken het geheel af. Het lijkt een zwarte achtergrond doch het is donkerblauw. Ik ben best tevreden met dit resultaat.