zondag 24 april 2011

Mini Scrapalbum voor Hanneke en Theo

Scrapalbums zijn er in verschillende maten en formaten en ik probeer ook altijd nieuwe dingen uit, nieuwe technieken en vooral om het geheel een eigen tintje en een eigen verhaal te geven. Ik heb in het boekje geen teksten op de pagina's gezet doch wel een algemene tekst voor hen erbij gedaan, deze zal ik onderaan plaatsen.
Technieken: bladzijden voorzien van distress inkt, stickers, gekleurd papier, rubons, pareltjes. De klemtoon ligt echter op de foto's zelf, dus heb ik de achtergrond zo eenvoudig mogelijk gehouden.De tekst:
25 jaar getrouwd, Hanneke 50 jaar jong geworden
Ja allemaal belangrijke gebeurtenissen en hoewel ik een start had gemaakt met het boekje, was het niet klaar. Nu is er weer een verjaardag, dus ging ik aan de slag en maakte er een geheel van.
Leuke herinneringen aan mooie momenten. Natuurlijk mochten uitjes zoals Brugge, Antwerpen, Vlissingen en de Ardennen niet ontbreken. Doch ook verjaardagen en familiebanden zijn heel belangrijk. Zelfs een huwelijk konden wij samen vieren.
Een deel van onze tijd besteden wij aan ons werk, dus kreeg dit element ook een plaatsje. Voor de een is het werk, voor de ander nog opleiding en daardoor is hij er vandaag niet bij, doch in gedachten zeker wel.
En wat denk je van lekker eten of een glas samen heffen?
Dit boekje is voor jullie beide van ons beide.

1 opmerking:

  1. via fb kwam ik op deze blog van jou
    is een heel mooi minialbumpje
    grtz natacha

    BeantwoordenVerwijderen